Magasins physiques

Les produits sont disponibles dans les magasins suivants :

  • De Kuipershoeve, Burggraaf 30, Het Opbroek, Rijssen @dekuipersoeve
  • Sont! Centre d'attention, entrez @centrum.zijn
  • I-Yoga, Markeloseweg 64, Rijssen @iyogarijssen
  • Coaching pour enfants Be Yourself, Jalinkstraat 29, Wierden @weesjezelfkindercoaching

Vous souhaitez également devenir revendeur ?

Il existe une forte demande de points de vente de la part de nos clients. Devenez notre nouveau point de vente et développez votre activité grâce à nos produits 100% naturels.

Intéressé? Envoyez un e-mail avec les détails de votre entreprise à rachel@namashea.nl / Rachel De Weerd ou appelez le 06-83309776

hand met shea boter naturel op gouden gloed achtergrond

Hoe gebruik ik shea boter

Shea boter is een dikke crème. Door een beetje in je handpalmen te nemen en te wrijven, verandert de dikke crème in olie en is het makkelijk uit te smeren op je huid. Een heel klein beetje is al genoeg. De pure shea boter is geschikt voor iedereen, ook voor baby's. Kies voor jonge kinderen en baby's voor de naturel of kamille shea boter.


Zwarte zeep

Zwarte zeep

Deze natuurlijke zeep wordt iets zachter in gebruik. Daarom raden wij aan de zeep te gebruiken en te bewaren in een zeepnetje. De zeep is ideaal voor het reinigen van de huid, maar is ook een zeer goede shampoo voor dikker en krullend haar. Vanwege de toegevoegde planten as is de zeep minder geschikt om direct op de huid van jonge kinderen en baby's te gebruiken. In hun geval is het aan te raden eerst in eigen hand de zeep te laten schuimen. Zwarte zeep, African Black soap, is zeer geschikt voor de onzuivere huid. Hang het zeepnetje na gebruik aan het touwtje buiten de douchecabine te drogen om smelten te voorkomen.


druppelvormig konjac sponsje voor gezicht in warm licht

Konjac spons

Haal het sponsje uit de verpakking en laat het sponsje 30 seconden weken in warm water zodat het zacht wordt.

Maak ronddraaiende bewegingen over het gezicht / lichaam, zodat je de dode huidcellen kan verwijderen.

Na gebruik voorzichtig uitknijpen en aan het touwtje laten drogen aan een haakje weg van water, zodat het natuurlijke sponsje langer goed blijft.

Na 3 maanden ongeveer valt het sponsje uit elkaar en kan het op de composthoop.