Bedenktijd en Retourbeleid

Retourneren:

Wanneer je bij Namashea besteld, mag je zonder opgave van reden de bestelling retourneren tot 14 dagen na ontvangst van de producten. 

De kosten van de bestelling krijg je terug gestort op je rekening.

Voorwaarden:

De verzendkosten van jou naar Namashea zijn wel voor eigen kosten. De meeste producten kunnen alleen als "Pakket" verstuurd worden, kosten circa €6,75, afhankelijk van je vervoerder. 

Ook moeten de producten in goede staat door Namashea zijn ontvangen. Verpak de producten dus met zorg in een doos die goed is afgesloten. 

Vanwege hygiënische redenen, kunnen alleen producten geretourneerd of geruild worden die niet gebruikt zijn. 

Neem even contact met mij op per email, rachel@namashea.nl, om een retour of ruil in gang te zetten. 

Ruilen:

Wanneer je toch liever een andere variant van het product had gewild, neem dan even contact met mij op via email, rachel@namashea.nl. Ruilen is nooit een probleem, 

De kosten voor het verzenden zijn voor eigen rekening. Kijk naar de voorwaarden hierboven. 

Verkeerd bezorgadres:

Wanneer je een verkeerd bezorgadres hebt ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via email of telefoon: rachel@namashea.nl of 06-83309776.

Ik kan het bezorgadres aanpassen in het systeem. Laat het me echter wel snel weten, want wanneer het pakket al verstuurd is, kan ik het niet meer aanpassen. 

 

hand met shea boter naturel op gouden gloed achtergrond

Hoe gebruik ik shea boter

Shea boter is een dikke crème. Door een beetje in je handpalmen te nemen en te wrijven, verandert de dikke crème in olie en is het makkelijk uit te smeren op je huid. Een heel klein beetje is al genoeg. De pure shea boter is geschikt voor iedereen, ook voor baby's. Kies voor jonge kinderen en baby's voor de naturel of kamille shea boter.


Zwarte zeep

Zwarte zeep

Deze natuurlijke zeep wordt iets zachter in gebruik. Daarom raden wij aan de zeep te gebruiken en te bewaren in een zeepnetje. De zeep is ideaal voor het reinigen van de huid, maar is ook een zeer goede shampoo voor dikker en krullend haar. Vanwege de toegevoegde planten as is de zeep minder geschikt om direct op de huid van jonge kinderen en baby's te gebruiken. In hun geval is het aan te raden eerst in eigen hand de zeep te laten schuimen. Zwarte zeep, African Black soap, is zeer geschikt voor de onzuivere huid. Hang het zeepnetje na gebruik aan het touwtje buiten de douchecabine te drogen om smelten te voorkomen.


druppelvormig konjac sponsje voor gezicht in warm licht

Konjac spons

Haal het sponsje uit de verpakking en laat het sponsje 30 seconden weken in warm water zodat het zacht wordt.

Maak ronddraaiende bewegingen over het gezicht / lichaam, zodat je de dode huidcellen kan verwijderen.

Na gebruik voorzichtig uitknijpen en aan het touwtje laten drogen aan een haakje weg van water, zodat het natuurlijke sponsje langer goed blijft.

Na 3 maanden ongeveer valt het sponsje uit elkaar en kan het op de composthoop.