Voetreflexmassage

 

Na het lezen van boeken en het succesvol afronden van de cursus bij de MassageAcademie, kan ik vanaf heden jouw voeten behandelen.

Voetreflex is een techniek (massage) waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexpunten van de voet. Deze reflexpunten staan in verbinding met organen en delen van het lichaam.​

Kom langs en probeer het eens:

 

Voetreflexmassage 50 minuten €50,-

 

Een voetreflexmassage bestaat uit 3 onderdelen:

  1. een ontspannend voetenbad
  2. de massage van de voeten
  3. afgewisseld met reflexbehandelingen

Het voetenbad

Het voetenbad helpt om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Tijdens dit rustgevende moment kun je genieten van de warmte en het gevoel van verlichting dat door je voeten stroomt. De etherische olie die in het voetenbad gebruikt wordt, kies je zelf.

De voetmassage

Na het voetenbad volgt de ontspannende voetmassage. Deze massage richt zich op het kneden en wrijven van de voetspieren, wat helpt om spanningen los te laten en een diep gevoel van welzijn te bevorderen. Ik gebruik verschillende technieken om de drukpunten in de voeten te stimuleren, wat niet alleen ontspannend is, maar ook heilzaam kan zijn voor het hele lichaam.

De massage doe ik met mijn eigen shea boter.  Er zijn 6 geuren waaruit gekozen kan worden:

  1. Kamille -mild en kalmerend
  2. Lavendel - ontspannend en bloemengeur
  3. Cederhout - aards en houtgeur
  4. Geranium - bloemengeur en brengt hormonen in balans
  5. Pepermunt - fris en verkoelend
  6. Naturel - nootachtige geur zonder etherische olie, perfect voor de zeer gevoelige huid

De reflexbehandeling

Het derde onderdeel is de reflexbehandeling. Hierbij wordt druk uitgeoefend op specifieke reflexpunten in de voeten die corresponderen met verschillende organen en systemen in het lichaam. Deze behandeling kan helpen om energieblokkades op te heffen en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te ondersteunen. Veel mensen ervaren na een reflexbehandeling een gevoel van hernieuwde energie en balans.

Kortom, een voetreflexmassage biedt een holistische benadering van welzijn, waarbij zowel lichaam als geest worden verzorgd. Het is een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en je lichaam de aandacht te geven die het verdient.

Wil je een afspraak maken? Bel of whatsapp dan even op 0683309776 of stuur een email naar rachel@namashea.nl

Tot snel?

Rachel